Până duminică, 1 iulie, persoanele dornice de voluntariat, care au împlinită vârsta de 16 ani încă se pot înscrie la evenimentul Ceaun Borsec Festival. Festivalul multietnic de arte și gusturi culinare va avea loc în stațiunea Borsec, în perioada 12-15 iulie 2018.

Ce oferă festivalul voluntarilor și participanților? Colaboratori profesioniști, cunoașterea gastronomiei a zece minorități invitate, zilnic ateliere interactive, concursuri outdoor, prezentări, demonstrații, cunoașterea și chiar învățarea meseriilor roma sau a zborului cu parapanta. Este util să știți că în stațiune există posibilitatea pentru cățărări pe stânci, un parc de aventură care oferă un program de aproape două ore și copiilor. Nu în ultimul rând, recomandăm să vă împachetați și costumul de baie, deși mulți nu știu, la Borsec există o baie cu bazine de apă minerală carbogazoasă.

Scopul principal al proiectului organizat de Asociația Secvențe și Papa la Sanyi este chiar acesta: să evidențieze poziția stațiunii turistice de interes național Borsec ca stațiune de importanță în piața turismului de sănătate la nivel european. Acest eveniment va avea loc cu sprijinul Primăriei Orașului Borsec, iar un partener strategic este Institutul Balassi, care ”se mută” la Borsec cu tot cu filme, concerte și expoziție de fotografii.

Pentru înscriere, doritorii de voluntariat trebuie să completeze un chestionar online iar participarea la instructajul voluntarilor, desfășurat în data de 12 iulie la Borsec este obligatorie. Voluntarilor se asigură cazarea, masa și transportul. Dorim să oferim o experiență de neuitat atât participanților, cât și voluntarilor - și Nu este obligatorie experiența, doar atitudinea deschisă și pozitivă, competențe bune de comunicare și cooperare cu ceilalți.

Formularul de înscriere poate fi completat la adresa : https://goo.gl/forms/dOLRaU1msXnykjHp1  și se poate alege categoria de activitate în care se dorește participarea.

Precum v-am informat, conceptul Ceaun Borsec Festival este formulat ca ”Festivalul multietnic de arte și gusturi culinare” și această primă ediție oferă un program gratuit pentru întreaga familie timp de trei zile, de dimineață până la miezul nopții.

Participarea este liberă și la concerte atât pentru voluntari cât și pentru participanții la festival. Agnes Herczku și Nikola Parov Quartet, Timpuri Noi, Fanfara Transilvania, Bosquito, Mircea Vintilă și Nightlosers vor urca pe scenă la locul festivalului, Complexul de schi Speranța.

Informații actualizate în permanență despre acest eveniment aflați pe adresa https://www.facebook.com/CeaunBorsecFestival

(Gergely Edit)

Fi primul informat, abonează-te la ştiri prin flux RSS sau email!

Părerea ta contează!