Casa de Cultură a Municipiului Topliţa vă informează despre spectacolele ce vor avea loc în perioada următoare:
19 aprilie 2013, ora 19,00 Concert de operetă extraordinar cu Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu, artistele Teatrului Naţional de operetă Ion Dacian. Cele două artiste au avut de curând spectacole de ţinută mondială la Roma, Paris, unde în sălile de spectacol pline. Mai mult de 600 de oamenii le-au aclamat cu lacrimi în ochii la aceste Concerte de aniversare a 40 de ani de carieră.
Găsiţi bilete la Centru Cultural Topliţa sau la Casieria Primăriei.
23 aprilie 2013, ora 19,00 Interviu
Dan Bordeianu ajunge cu această piesă şi în oraşul nostru. Acesta va juca alaturi de Diana Roman în piesa de teatru “Interviul”. Cel mai talentat tânăr actor al MediadaPro-ului, înregistrat multe succese printre care piesa “Miresele căpitanului”, în regia lui Petre Bokor, “Război şi pace”, regia Petre Bokor, “Uzina de plăceri S.A.”, regia Alexandru Berceanu, filmul “Modigliani” şi “James” fiind totodată actorul care înregistrază cel mai mare raiting cu emisiunea de la Pro TV Buna dimineaţa cu Dan Bordeianu.
Piesa cu care va veni la Topliţa,“Interviu” este o piesă de Theodor Holman și Theo van Gogh, care a fost ecranizată atât de către regizorul olandez Theo van Gogh, cât și de către Steve Buscemi, în 2007. Pusă în scenă în cele mai mari oraşe, lunile acestea, va beneficia de asemenea de o regie modernă și originală, în regia lui Bogdan Dumitrescu. Puteţi să vă mai procuraţi bilete, beneficiind şi de o ofertă specială: la 3 bilete cumpărate, primeşti un loc gratuit! Poţi fi şi tu acolo alături de prietenii tăi simpatici.

Fi primul informat, abonează-te la ştiri prin flux RSS sau email!

Părerea ta contează!