24
mai '10

MARŢI, 25 Mai 2010, ora 10.30 şi 12.30
„ALADIN ŞI LAMPA FERMECATĂ” – Teatrul de Păpuşi „ARIEL” Târgu Mureş. Tarif unic bilet: 5 lei. Accesul se face pe bază de bilet. Biletele se vor vinde în ziua spectacolului, înainte cu o jumătate de oră de începerea acestuia, iar rezervările se pot face la educatorii şi învăţătorii copiilor. Modificări în program vor fi făcute publice prin anunţ cu ajutorul mijloacelor mass-media locale şi regionale.

MIERCURI, 26 Mai 2010, ora 16.30
„OFENSIVA VERDE Continuă!” Activităţi tematice şi concursuri cu premii.

VINERI, 28 Mai 2010, ora 17.00
„Inimi de lumină”, spectacol prilejuit de Zilele Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Topliţa. Pentru doritori, tarif unic/bilet: 5 lei. Accesul se face pe bază de bilet. Informaţii legate de spectacole şi bilete se pot obţine la intrarea principală în Primăria Municipiului Topliţa. Biletele se pun în vânzare cu cel puţin 7 zile calendaristice înainte de data spectacolului şi până în ziua spectacolului cu 3 ore înainte de începerea spectacolului. Modificări din program vor fi făcute publice prin anunţ cu ajutorul mijloacelor mass-media locale şi regionale.

MARŢI, 01 Iunie 2010, ora 17.00
Serbări de „Ziua copilului”, pentru copii, oferite de elevii şi preşcolarii instituţiilor de învăţământ de pe raza Municipiului Topliţa. Intrarea este liberă!

SÂMBĂTĂ, 5 Iunie 2010, ora 19.00
Concert extraordinar oferit de formaţia „COMPACT” – în deschidere Adrian Sărmăşan – muzică folk. Tarif unic/bilet: 40 lei. Accesul se face pe bază de bilet. Informaţii legate de spectacole şi bilete se pot obţine la intrarea principală în Primăria Municipiului Topliţa. Biletele se pun în vânzare cu cel puţin 7 zile calendaristice înainte de data spectacolului şi în ziua spectacolului cu 3 ore înainte de începerea spectacolului. Modificări din program vor fi făcute publice prin anunţ cu ajutorul mijloacelor mass-media locale şi regionale.

JOI, 17 Iunie 2010, ora 19.00
„ŞEXPIR – Opere complete” – comedie, Teatrul Naţional Târgu Mureş. Tarif bilet: 15 lei pentru adulţi, 8 lei pentru copii, elevi, studenți, pensionari. Accesul se face pe bază de bilet. Informaţii legate de spectacole şi bilete se pot obţine la intrarea principală în Primăria Municipiului Topliţa. Biletele se pun în vânzare cu cel puţin 7 zile calendaristice înainte de data spectacolului şi până în ziua spectacolului cu 3 ore înainte de începerea spectacolului. Modificări din program vor fi făcute publice prin anunţ cu ajutorul mijloacelor mass-media locale şi regionale.
Info: Antal Marcela

Fi primul informat, abonează-te la ştiri prin flux RSS sau email!

Părerea ta contează!