|
| Autor |
Mesaj |
|
|
|
panaite
Membru
|
# Postat: 23 Aug 2010 15:32
Ma ajuat cineva? As vrea sa deschid o agentie de broker in toplita si m as axa pe asigurarile RCA obl. Imi dati o idee se merita? precizez ca pot face asisgurari la toate firme de asigurari existente numai ca la pret MAI AVANATJOS aidca mai ieftin. va rog frumos sa mi dati niste pareri! va multumesc
|
realitatea
Membru
|
# Postat: 23 Aug 2010 18:09
Panaite
Tu vrei un studiu de piata,ori noi nu iti putem oferi unul profesionist.In general cei care fac asigurari au proprii clienti care nu prea se muta de la unul la altul mai ales daca au deja reduceri la asigurari prin lipsa accidentelor,reduceri care eu de exemplu le am de 30 % dupa peste 15 ani de asigurare fara accidente.Ideea este ca de cat si cum muncesti ai si rezultate,adica statul in casa nu iti aduce clientii la usa.Cu alte cuvinte a fi broker creaza avantajul sau dezavantajul ca de tine depinde clientela si venitul.Pana la urma poti incerca si te orientezi daca merita sau nu,altfel nu cred ca iti poate oferi cineva o certitudine a reusitei...Succes... 
|
panaite
Membru
|
# Postat: 23 Aug 2010 22:32
ok multumesc mult. o sa ma mai gandesc o sa mai studiez. vreau sa inchiriez un spatiu pt birou si sa mi fac reklama.
|
realitatea
Membru
|
# Postat: 23 Aug 2010 22:48
Acum cand lumea e in viteza si extrem de comoda,cred ca ai avea un atuu daca te-ai deplasa tu la doritorul de asigurare,in loc sa te caute acesta pe tine.Sunt sigur ca te-ar costa mei putin decat chiria,cel putin pana iti faci numarul de clienti care sa iti asigure lunar chiria spatiului.Doteaza-te cu tel.pe toate retelele si tine la curent prin mesaje clientii cu valabilitatea asiurarilor,reminder pentru termene limita de plata sau expirari ale valabilitatii politelor,chestii care sa creeze confort pentru cel ce apeleaza la serviciile tale.Cu reclama e altceva face parte din bugetul de inceput al oricarei afaceri mici sau mari,insa chiria trebuie asigurata din incasari si aici trebuie sa ai certitudini nu estimari.Gata,ca apoi iti cer comision... Bafta...si grabeste-te,in Toplita se practica furtul de idei si afaceri asa ca nu gandi prea mult...
|
panaite
Membru
|
# Postat: 23 Aug 2010 22:48
realitatea o sa am nevoie sa angajezpe cineva.. o sa gasesc oare repede? cam ce salarii sunt pe acolo? eu sunt din odorhei. poti sa im dai ceva aproximativ cat sa socotesc pt salar? program fix 8 ore
|
panaite
Membru
|
# Postat: 23 Aug 2010 22:53
realitatea nu sunt din toplita si nu pot asiguar asigurare rca la domiciliu de asta ma gandesc sa calculez cat o sa am cheltuieli sa mi fac o idee. chiri + salar +reclma
|
realitatea
Membru
|
# Postat: 23 Aug 2010 22:56
Hm...depinde la ce te gandesti...eu as merge pe comision din polite,pentru ca altfel nu va fi interesul sa se munceasca.Altfel pe aici e cam minimul pe economie la 8 ore.Chiar si asa daca doresti pe cineva de aici,nu e obligatoriu sa asiguri birou,mai bine o masina sa se poata deplasa...parerea mea,toplitenii sunt infiorator de comozi si daca nu ai birou in centru slabe sanse sa te caute cineva...
|
panaite
Membru
|
# Postat: 23 Aug 2010 22:58
sunt in trative cu spatiul unde e si tutungeria in centru undeva...m am gandit 400 ron plus 2 la suta din comsison. ar merge?
|
panaite
Membru
|
# Postat: 23 Aug 2010 23:01
imi trebuie neaparat birou.. lucrez cu franciza ...si imi terbuie neaparat spatiu
|
panaite
Membru
|
# Postat: 23 Aug 2010 23:06
realitatea mai esti? oricum ai un comision o bere cand merg in toplita
|
|