Fõoldal Hírek Fórum Várostérkép E-mail Fényképek Apróhírdetések Nyereményjáték  

··· Szabályzat ··· Fórumok ··· Regisztráció ··· Válasz ··· Keresés ··· Statisztika ···

» Felhasználói név    » Jelszó                             
Fórumok ··· Stema neoficiala si logo site ··· Magyar   Românã   English
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>

Szerző Üzenet
stvn
stvn
Admin
# Elküldve: 9 Jan 2010 17:33
Válasz 

Cu toate ca acest site imediat implineste 5 ani de existenta, nu are inca un logo, dat fiind faptul ca nici sperante nu sunt ca orasul sa aiba o stema de curand (parerea mea) ce ar putea fi folosita si aici am facut un proiect de logo sau stema neoficiala:

Astept pareri, sugestii sau idei mai bune.

viper
viper Tag
# Elküldve: 9 Jan 2010 19:01
Válasz 

Cool!:-bd chiar ca simbolizeaza orasul(great work)

stvn
stvn
Admin
# Elküldve: 9 Jan 2010 20:11
Válasz 

Multumesc (10x)

Sa vedem ce zic si restul forumistilor.

Dumars
Dumars Tag
# Elküldve: 9 Jan 2010 20:39
Válasz 

Eu voi fi putin mai transant
Stvn, fara suparare, imi pare a desen facut de un copil, super simplist, cel putin in ochii mei asa e.
Acuma daca mi se adimite o propunere... Toplita e la poalele muntilor Calimani, Ursus Arctos e boss-ul ursilor din romania de ce sa il includem in stema, suntem vecini cu el, clar el ar siboliza acei brazi si dealurile ( brazii zici ca`s trandafiririi de la PSD ) iar ceva sa simbolizeze apa... ar fi un peste, aceste doua vietati, combinate cumva in stema... cu o cununa de brad... eu zic ca r fi ceva mai complex si mai interesant, plus... daca ar intra cineva strain si ar intreba semnificatile, ai avea ce sa ii povetesti.

stvn
stvn
Admin
# Elküldve: 9 Jan 2010 21:31
Válasz 

Bineinteles ca e desen simplist, este un "proiect" adica 5 minute-n photoshop, in cazul in care "prinde" se mai poate lucra (mult) la el. Nici ideea cu ursul si pestele nu e rea, dar parerea mea e ca ar merge mai degraba la AGVPS sau The Fishing and Hunting Channel
Sa vedem ce zic si ceilalti utilizatori.

csibi34
csibi34 Tag
# Elküldve: 10 Jan 2010 04:08
Válasz 

un pic de heraldica n-ar stirca.
parerea mea.

Sadman
Sadman Tag
# Elküldve: 10 Jan 2010 11:09
Válasz 

Mie mi se pare o treabă excelentă! ...poate nişte creste montane puţin mai ascuţite.... Dacă se va mai modifica ceva, sper să nu supăr pe nimeni, dar n-aş vrea să văd soare, lună şi stele. ...ar semăna prea mult cu cea de la Gyergyo, nu de alta...

csibi34
csibi34 Tag
# Elküldve: 11 Jan 2010 15:29
Válasz 

Faptul ca seamana cu ce a Gheorgheniului, nu cred ca e o problema. sa nu fie identica si sa reprezinte orasul Toplita.

stvn
stvn
Admin
# Elküldve: 13 Jan 2010 17:23
Válasz 

Deci pana acum avem asa: 2 voturi pentru (viper si sadman), unul contra (dumars) si csibi34 nu stiu...

Apropos, uitasem sa explic ce reprezinta "partile" imaginii:
- fundalul = cerul albastru
- brazii = padurile care ne (mai) inconjoara
- crestele montane = Calimani, Ghurghiului, Giurgeului
- apa verticala = cascada/apa termala
- apa orizontala = Muresul

Astept in continuare pareri, sugestii sau idei mai bune.

airboy
airboy Tag
# Elküldve: 13 Jan 2010 19:49
Válasz 

Simplu si estetic! Ce sa zic altceva?
Poate albastrul cerului sa fie putin mai deschis, pentru a scoate in evidenta brazii. Asa e logic, cerul e fundalul!

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Válasz
Félkövér  Dőlt  Aláhúzott  Kép hivatkozás  URL Link 

» Felhasználói név  » Jelszó 
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a témához. Adja meg felhasználónevét és a jelszavát. Ha még nincs, regisztráljon.

Kemény János Elméleti Líceum
Multiplayer
Ajándéküzlet
Urmánczy Fürdõ
Új Kelet
Airboy Electronics
Magyar Blogok
Egyhasználatú Email