|
| Szerző |
Üzenet |
stvn
Admin
|
# Elküldve: 9 Jan 2010 17:33
Válasz
Cu toate ca acest site imediat implineste 5 ani de existenta, nu are inca un logo, dat fiind faptul ca nici sperante nu sunt ca orasul sa aiba o stema de curand (parerea mea) ce ar putea fi folosita si aici am facut un proiect de logo sau stema neoficiala:  Astept pareri, sugestii sau idei mai bune.
|
viper
Tag
|
# Elküldve: 9 Jan 2010 19:01
Válasz
Cool!:-bd chiar ca simbolizeaza orasul(great work)
|
stvn
Admin
|
# Elküldve: 9 Jan 2010 20:11
Válasz
Multumesc (10x)
Sa vedem ce zic si restul forumistilor.
|
Dumars
Tag
|
# Elküldve: 9 Jan 2010 20:39
Válasz
Eu voi fi putin mai transant Stvn, fara suparare, imi pare a desen facut de un copil, super simplist, cel putin in ochii mei asa e. Acuma daca mi se adimite o propunere... Toplita e la poalele muntilor Calimani, Ursus Arctos e boss-ul ursilor din romania de ce sa il includem in stema, suntem vecini cu el, clar el ar siboliza acei brazi si dealurile ( brazii zici ca`s trandafiririi de la PSD ) iar ceva sa simbolizeze apa... ar fi un peste, aceste doua vietati, combinate cumva in stema... cu o cununa de brad... eu zic ca r fi ceva mai complex si mai interesant, plus... daca ar intra cineva strain si ar intreba semnificatile, ai avea ce sa ii povetesti.
|
stvn
Admin
|
# Elküldve: 9 Jan 2010 21:31
Válasz
Bineinteles ca e desen simplist, este un "proiect" adica 5 minute-n photoshop, in cazul in care "prinde" se mai poate lucra (mult) la el. Nici ideea cu ursul si pestele nu e rea, dar parerea mea e ca ar merge mai degraba la AGVPS sau The Fishing and Hunting Channel Sa vedem ce zic si ceilalti utilizatori.
|
csibi34
Tag
|
# Elküldve: 10 Jan 2010 04:08
Válasz
un pic de heraldica n-ar stirca. parerea mea.
|
Sadman
Tag
|
# Elküldve: 10 Jan 2010 11:09
Válasz
Mie mi se pare o treabă excelentă! ...poate nişte creste montane puţin mai ascuţite.... Dacă se va mai modifica ceva, sper să nu supăr pe nimeni, dar n-aş vrea să văd soare, lună şi stele. ...ar semăna prea mult cu cea de la Gyergyo, nu de alta... 
|
csibi34
Tag
|
# Elküldve: 11 Jan 2010 15:29
Válasz
Faptul ca seamana cu ce a Gheorgheniului, nu cred ca e o problema. sa nu fie identica si sa reprezinte orasul Toplita.
|
stvn
Admin
|
# Elküldve: 13 Jan 2010 17:23
Válasz
Deci pana acum avem asa: 2 voturi pentru (viper si sadman), unul contra (dumars) si csibi34 nu stiu...
Apropos, uitasem sa explic ce reprezinta "partile" imaginii: - fundalul = cerul albastru - brazii = padurile care ne (mai) inconjoara - crestele montane = Calimani, Ghurghiului, Giurgeului - apa verticala = cascada/apa termala - apa orizontala = Muresul
Astept in continuare pareri, sugestii sau idei mai bune.
|
airboy
Tag
|
# Elküldve: 13 Jan 2010 19:49
Válasz
Simplu si estetic! Ce sa zic altceva? Poate albastrul cerului sa fie putin mai deschis, pentru a scoate in evidenta brazii. Asa e logic, cerul e fundalul!
|
|