Fõoldal Hírek Fórum Várostérkép E-mail Fényképek Apróhírdetések Nyereményjáték  

··· Szabályzat ··· Fórumok ··· Regisztráció ··· Válasz ··· Keresés ··· Statisztika ···

» Felhasználói név    » Jelszó                             
Fórumok ··· Impreuna pentru un mediu curat ··· Magyar   Românã   English
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>

Szerző Üzenet
realitatea
realitatea Tag
# Elküldve: 7 Máj 2010 08:26
Válasz 

Ia uite ce am primit pe mail...frumos...sunt curios cati voluntari vor fi...ca la voluntariat cam greu...

Campania Împreună pentru un mediu curat iniţiată de Agenţia pentru Protecţia Mediului Harghita în toate localităţile judeţului, a ajuns şi la Topliţa.Astfel, sâmbătă 8 mai 2010, în parteneriat cu Asociaţia de Protecţie a Mediului şi Prezervare a Resurselor de Apă PROMUREŞ Topliţa, Colegiul Naţional MIHAI EMINESCU, Direcţia Apelor Mureş şi Primăria Municipiului Topliţa, se organizează o acţiune de eclogizare a malurilor râului Mureş pe raza municipiului Topliţa. Cu acestă ocazie se vor distribui cetăţenilor materiale informative.Întâlnirea voluntarilor, va avea loc la ora 10.00, în parcul din faţa Bibliotecii Municipale George Sbârcea, unde sunt aşteptaţi cât mai mulţi cetăţenii, care doresc un mediu curat . Daniela Pop. Asociatia PROMURES.

Gogu
Gogu Tag
# Elküldve: 7 Máj 2010 08:35
Válasz 

Greu,greu, cu voluntariatul ...dar macar cineva incearca, pacat ca nu sunt in localitate ca eu as merge.. dar cred ca semenii nostri care se considera cetateni ar trebui sa dea o mana de ajutor.
Nu asta e problema, ar terbui ca acesti voluntari care fac curat , sa nu mai aiba ce face,... sa someje, daca noi am fi mai constienti si nu am arunca toate gunoaile la voia intamplarii.

DanaPop
DanaPop Tag
# Elküldve: 7 Máj 2010 08:40
Válasz 

Ca la orice inceput greu, dar daca ne mobilizam si lasam deoparte prejudecatile putem pune umarul la salvarea naturii. Asa ca vorba celor de la OTV, anuntati-va vecinii si prietenii, sa vina sambata la 10 la Casa de cultura

faramita
faramita Tag
# Elküldve: 7 Máj 2010 10:17
Válasz 

DanaPop
----frumoasa initiativa insa cel mai bun VOLUNTARIAT ar fi puterea d-voastra de convingere si asta cit mai des,a cetatenilor topliteni de A NU_SI MAI INTINDE HAINELE LA USCAT PE SIRME CA LA DEDA IN FATA BLOCURILOR(VEZI CARTIERUL CERBU-UNDE SE SPUNE CE E LUME BUNA)
-----DE A IESII DIN LIPSA DE OCUPATIE SI SA -SI FACA CURAT ACOLO UNDE TRAIESC ,de a da copiilor educatie pentru frumos,DE A PLANTA UN ARBORE sau de asi face cartierul cit mai frumos posibil,SAU DE CE NU ,DE ASI ZUGRAVII SPATIUL DIN CASA SCARII,DE ASI IGIENIZA BECIURILE PLINE DE ********* CA DOAR EI RESPIRA ACEL AER <<CURAT>> SI AR MAI FI MULTE ALTELE CARE TIN DE UN MEDIU SANATOS.CU RESPECTE.

raulc
raulc Tag
# Elküldve: 7 Máj 2010 10:25
Válasz 

faramita

--------- sau de "ASI" invata gramatica limbii romane,nu?

DanaPop
DanaPop Tag
# Elküldve: 7 Máj 2010 10:31
Válasz 

Pic cu pic se face ...marea. Sper ca astfel de actiuni sa duca la constientizarea tuturor cetatenilor, nu este suficient sa faca doar cativa oameni, dar cum speranta ...moare ultima, trebuie sa trecem peste aste si sa nu ne fie rusine sa strangem gunoiul... facut de altii.

miza
miza Tag
# Elküldve: 7 Máj 2010 10:31
Válasz 

Sunt curios cate persoane se vor aduna in fata bibliotecii, dar si mai curios sunt cati vor ajunge la actiunea de ecologizare. La precedentele actiuni dupa ce au facut act de prezenta (atunci era campanie electorala) unii s-au evaporat.

faramita
faramita Tag
# Elküldve: 7 Máj 2010 10:36
Válasz 

raulc
-------posibil ca esti unul dintre cetatenii care nu ai vazut un cos de gunoi stradal unde sa arunci cojile de banane.sau si mai rau batista in care stranuti sau iti stergi nasul.,ori ambalajul pachetului de tigari .posibil ca si tu iti intinzi chilotii in cartierul cerbului sau undeva prin sirmele atirnate la balco,iti perchezi masina pe unde te prinde vremea sau depozitezi lemnele de foc pt iarna sub fereastra vecinului.CU ATENTIONAREA TA,nu se va face cartierul in care locuiesti mai frumos,nici beciurile nu se igienizeaza ca doara cei din bloc respira acel aer de primavara sau mai recent spus ,,aer de 4 anotimpuri>>sau posibil ti-ai achizitionat vreo locuinta sociala in noile blocuri europene construite in str,tirgului unde nu trebuie standarde de viata si nici nu se impun reguli . cu respecte,am incheiat schimbul de pareri cu d-voastra.o sa invat gramatica limbii pe care o vorbesc.

raulc
raulc Tag
# Elküldve: 7 Máj 2010 10:58 ··· Szerkesztve: raulc
Válasz 

...posibil sa fiu unul dintre multi cetateni ai orasului, care se confrunta cu multele probleme pe care le ai insirat pana acum,totusi incerc sa gasesc solutii pentru multe dintre ele faptic si nu doar declarativ, fata de altii; pentru unele chiar am gasit impreuna cu alti topliteni, carora le pasa. Vroiam doar sa atrag atentia asupra unor simple chestiuni elementare ale gramaticii limbii romane care sigur greseli de tastare nu au fost,tind sa cred ca sunteti o persoana respectabila.
Raul C (fan George Pruteanu)

realitatea
realitatea Tag
# Elküldve: 7 Máj 2010 18:10
Válasz 

Hai sa vedem maine cati s-au evaporat,apoi ne intalnim pe forum si facem''recensamantul''...

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Válasz
Félkövér  Dőlt  Aláhúzott  Kép hivatkozás  URL Link 

» Felhasználói név  » Jelszó 
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a témához. Adja meg felhasználónevét és a jelszavát. Ha még nincs, regisztráljon.

Multiplayer
Magyar Blogok
Urmánczy Fürdõ
Ajándéküzlet
Kemény János Elméleti Líceum
Airboy Electronics
Új Kelet
Egyhasználatú Email