Fõoldal Hírek Fórum Várostérkép E-mail Fényképek Apróhírdetések Nyereményjáték  

··· Szabályzat ··· Fórumok ··· Regisztráció ··· Válasz ··· Keresés ··· Statisztika ···

» Felhasználói név    » Jelszó                             
Fórumok ··· Sens unic nou ··· Magyar   Românã   English
. 1 . 2 . >>

Szerző Üzenet
Isti
Isti Tag
# Elküldve: 30 Júl 2010 12:42
Válasz 

Azi am văzut că la IREM, a fost pus indicator de Sens unic, sus la biserica catolica ,iar jos a fost pus Accesul Interzis . În plus azi am auzit că au luat şi ceva permise.

faramita
faramita Tag
# Elküldve: 31 Júl 2010 03:12
Válasz 

felicitari,se vede ca incepe si semnalizarea circulatiei la toplitza

Sadman
Sadman Tag
# Elküldve: 31 Júl 2010 08:56
Válasz 

...au tablagii un nou loc în care să stea la pândă.

cmicshu
cmicshu Tag
# Elküldve: 31 Júl 2010 15:14
Válasz 

daca mergi de le PECO spre vale, nu ar trebui sa fie un semn cu interzis la dreapta? cel cu accesul interzis nu se vede aproape deloc.

realitatea
realitatea Tag
# Elküldve: 31 Júl 2010 17:26
Válasz 

mah...cate probleme aveti...toplita se darama incet si voi nu mai puteti de grija indicatoarelor...

cmicshu
cmicshu Tag
# Elküldve: 31 Júl 2010 22:14
Válasz 

atunci fa un topic unic cu daramarea Toplitei si nu mai discutam nimic altceva.
de fiecare data cand am postat ceva pe forumul asta a fost unul mai destept si s-a gasit sa comenteze.
multumesc

bai3tzash
bai3tzash Tag
# Elküldve: 1 Aug 2010 00:34 ··· Szerkesztve: bai3tzash
Válasz 

Ce-i drept, nu ai vizibilitate tare buna daca vrei sa o iei la dreapta de pe drumul spre Vale, inspre IREM. Trebuia sa fii atent ca poate venea unul cu viteza si POC. Oricum, nu cred ca multa lume o ia la dreapta pe acolo, cand cu 200 de metri inainte ai cale libera si frumoasa pe langa Scoala nr 8.
Pe mine ma tot baga instructorul pe acolo cand faceam scoala de soferi, doar sa ma "frece" la cap. Odata bine ca am fost atent atat eu cat si el, ca a venit cu viteza un Ifron si cat nu a intrat in noi fix cand voiam sa virez eu la dreapta. Si cu cupa lui, plus ca, desigur, nu mergea pe marginea lui, ocupa aproape ambele sensuri.
Cu atat mai bine acum ca e sens unic.

Sadman
Sadman Tag
# Elküldve: 1 Aug 2010 15:13 ··· Szerkesztve: Sadman
Válasz 

Toți cei care merg la Petrom și apoi la Gheorgheni merg (mergeau) pe acolo. Acum chiar mi se pare mai dificil. Pentru un începător este mai dificil și să ieși din Petrom la stânga, și să faci stânga la intersecție spre Gheorgheni. Nu cunosc rațiunea pentru care l-au făcut, dar cred că ar fi fost mai bine să bage doar un interzis la stânga când vii de la Borsec. ...dacă îi deranja doar traficul camioanelor, ar fi putut pune un indicator de restricție...
Apoi, ar fi fost normal ca pentru o perioadă să se dea numai avertsimente, până află toți conducătorii auto. Dacă nu aș fi citit forumul și aș fi avut drum pe acolo, probabil că și eu aș fi rămas fără permis.

Sadman
Sadman Tag
# Elküldve: 1 Aug 2010 15:18 ··· Szerkesztve: Sadman
Válasz 

...iar acolo pe stradă era greu să intri din cauza unui crater situat chiar în colț, nu din cauza celor ce veneau din sens invers cu viteză. Probabil în lipsă de asfalt sau pământ de astupat gropile, au pus un indicator cu accesul interzis... s-or fi terminat cele cu „atenție silicoane”.

Dumars
Dumars Tag
# Elküldve: 1 Aug 2010 15:30
Válasz 

Eu cred ca e o decizie inteleapta cu sensul unic. Iar Realitatea, din punctul tau de vedere se darama toplita, eu am fost acasa de zilele toplitei si nu am avut impresia asta. Ceea ce ne darma pe noi is idolii tai de la guvern.

. 1 . 2 . >>
Válasz
Félkövér  Dőlt  Aláhúzott  Kép hivatkozás  URL Link 

» Felhasználói név  » Jelszó 
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a témához. Adja meg felhasználónevét és a jelszavát. Ha még nincs, regisztráljon.

Egyhasználatú Email
Airboy Electronics
Urmánczy Fürdõ
Ajándéküzlet
Multiplayer
Magyar Blogok
Új Kelet
Kemény János Elméleti Líceum