Comunicat de presă

PROMureșul 2018+

 

Liga IV-a, etapa VI: PROMureșul Toplița - Minerul Bălan

 

PROMureșul Toplița așteaptă, în fotoliul de lider, meciul de sâmbătă (ora 16) de pe teren propriu (Stadion Mureșul Toplița ) cu minerii după o victorie solidă obținută (scor 1-0) în deplasare la Sânsimion. Echipa Minerul, în etapa trecută, a fost egalată în ultima parte a jocului de către cei de la Sândominic și a fost nevoită să se mulțumească cu un egal (1-1).

Oaspeții din partida de mâine nu mai prezintă forma impecabilă avută anul trecut (reamintim Bălanul a încheiat anul trecut campionatul pe locul 2, iar PROMureșul pe 3), dar vin la Toplița deciși să plece cu puncte.

Indiferent de rezultatul partidei, toplițenii vor rămâne pe prima poziție deoarece principalul urmăritor, CS Municipal VSK Gheorgheni, și-a amânat deplasarea de la Sândominic cu o săptămână. Aparent, vecinii de la Gheorgheni weekend-ul viitor vor juca sâmbătă la Sândominic și duminică vor primi replica Topliței.

Participarea la competițiile județene se realizează grație proiectului „PROMureșul 2018+” finanțat de Consiliul Județean Harghita!

Intrarea este gratuită, vă așteptăm în număr cât mai mare să ducem echipa spre victorie!

Hai Mureșul!

Fi primul informat, abonează-te la ştiri prin flux RSS sau email!

Părerea ta contează!