Comunicat de presă 1
In data de 28 octombrie 2010, orele 12,00, la Biblioteca Municipală George Sbârcea Topliţa va avea loc Sesiunea de informare : Accesarea fondurilor europene Europene. Informatiile ce se vor prezenta oferă celor interesaţi în domeniul managementului de proiect sau scrierii de proiecte cele mai noi şi mai cuprinzătoare informaţii.

Comunicat de presă 2
În data 5 noiembrie de va fi începerea proiectului Jocuri de poveste, adresat părinţilor cu copii mici din zona Topliţa, derulat în colaborare cu Grădiniţa Voinicelul. Vor avea loc săptîmânal vizite la Biblioteca municipală George Sbârcea, unde după vizionarea unor scurte poveşti de desen animat vor avea loc activităţi recreative şi de îndemânare, de creaţie în care părinţi şi copii îndrumati de educatoare , bibliotecare şi psihologul şcolar Stan Daniela. Proiectul va dura 4 luni.

Cominicat presă 3
În perioada 2 noiembrie- 20 noiembrie la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Topliţa în cadrul Programului Biblionet se organizează curs de utilizare calculator şi internet, în zilele de marţi şi joi, de la orele 10,00. Cursul se adresează adulţilor, activi profesional sau nu, pensionari etc.Vă aşteptăm cursul este gratuit

Fi primul informat, abonează-te la ştiri prin flux RSS sau email!

Părerea ta contează!