În data de 04.09.2008 la ora 21:50, Politia Municipiului Toplita a fost sesizată telefonic, prin intermediul Serviciului Unic al Apelurilor de Urgentă 112, de către o angajată a unui supermarket din localitate, despre faptul că un tânăr a pătruns în magazin, unde a provocat scandal si a agresat o clientă.
La fata locului s-a deplasat imediat o patrulă de sigurantă publică din cadrul Biroului Politiei Urbane care a surprins un bărbat încercând să fugă de la fata locului. Politistii i-au cerut suspectului să se oprească pentru a se legitima, însă acesta a continuat să alerge îndepărtându-se de magazin si după o urmărire de câteva sute de metri pe strădutele apropiate a fost prins si imobilizat.
Cel în cauză a fost condus la sediul Politiei Municipiului Toplit, unde s-a stabilit că este N.K.L. de 23 de ani, din comuna Sângeorgiu de Mures, judetul Mures, recidivist. Cercetările au fost preluate de echipa operativă desemnată, care a stabilit că victima agresiunii este I.N. de 21 de ani, din localitate, care se afla întâmplător la cumpărături si a fost lovită în zona fetei cu o piatră aruncată de către autor.
Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Toplita, unde medicul de gardă i-a stabilit diagnosticul de „fractură deschisă maxilar drept cu leziuni ale danturii; plagă contuză asfixiantă partea dreaptă; nu i-a fost pusă viata în pericol”, pacienta fiind ulterior transportată la Spitalul Judetean Târgu Mures, pentru îngrijiri de specialitate.
Din primele cercetări si audierea făptuitorului s-a stabilit că acesta a ajuns pe raza municipiului Toplita în aceeasi zi în jurul orelor 18:00, venind cu trenul din comuna Morăreni, pentru a se întâlni cu o cunoștință, a consumat băuturi alcoolice în diferite locatii, iar în jurul orelor 21:50, aflându-se la supermarket, fără un motiv anume, a provocat scandal si a agresat-o pe tânăra mentionată, fără a avea vreo legătură cu aceasta.
Cercetările continuă pentru stabilira tuturor auzelor si împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, urmând ca, în data de 05.09.2008, după administrarea probatoriului, făptuitorul să fie prezentat Instantei cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârsirea infractiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri” si „vătămare corporală”.
Sursa: I.J.P. Harghita

Fi primul informat, abonează-te la ştiri prin flux RSS sau email!

Părerea ta contează!