Ceaun Borsec Festival dorește să ofere un loc important și fotografiei, iar iubitorii acestei arte o să aibă parte și de alte surprize. Tema expoziției este - nici nu se putea altfel - "APA".

 

 

Parcul central din Borsec va fi gazda unei expoziții de fotografie unice, realizată în parteneriat cu ALPIN FILM FESTIVAL, festivalul filmelor de munte și Asociația de fotografi FORONA. Vor fi expuse fotografiile unora dintre cei mai buni fotografi de natură din România.

Suntem foarte bucuroși pentru că expoziția noastră de fotografie a ajuns la Regina Apelor Minerale. Din Piata Sfatului din Brașov , expoziția APA a ajuns la Borsec. Mulțumim în special lui Dan Dinu pentru ajutorul acordat și prietenilor de la Nikon România. – a declarat Dan Burlac, directorul Alpin Film fesztival, producerul de filme de renume fiind și unul din organizatorii primei ediții Ceaun Borsec Festival la Borsec.

Proiectul inițiat de către Asociația Secvențe șiPapaHYPERLINK "https://www.facebook.com/Papa-la-Sanyi-1754309688131270/" la Sanyi dorește să readucă în prim-plan potențialul orașului Borsec ca stațiune de interes național, inițiativa bucurându-se de susținerea Primăriei orașului. Prin acest festival se dorește creșterea numărului celor care apreciază și promovează tradiția balneară, bogăția, frumusețea, valorile culturale și interculturale unice ale stațiunii, precum și gastronomia autentică sănătoasă a zonei.

Deja puteți consulta oferta primei ediții pe goo.glHYPERLINK "https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fgoo.gl%2FZ6cB5o&h=AT0LXF9h4BfIN_wMsP_XZ3qY54JfeHmW7KeT4NkaV_zHwPPyeF_fkImR9X8Z2c6qZPXAXGKFDlwjLg08v5IYgwC1z4ClmRKhsafg4yQXl3XQ5Zv4_VEbA0ksfOp4m6V7VDCPs-0Crwe7ihyeykGv"/Z6cB5o

 

Fi primul informat, abonează-te la ştiri prin flux RSS sau email!

Părerea ta contează!