Sâmbătă (18:00, Stadion Mureșul Toplița), campioana județului Harghita, PROMureșul Toplița, întâlnește campioana județului Covasna, KSE Târgu Secuiesc, în turul dublei manșe de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a. Pe de o parte, seniorii toplițeni în acest sezon au marcat 82 de goluri în 24 de meciuri, încasând 23, având 16 victorii, 3 egaluri și 5 înfrângeri. Pe de altă parte, KSE are 120 de goluri înscrise în 30 de partide și doar 17 încasate, cumulând 25 de victorii, 3 rezultate de egalitate și 2 înfrângeri. Antrenorii Tararache Silviu și Tudor-Dan Tararache consideră un avantaj faptul că turul se joacă pe stadionul din Toplița, unde cu sprijinul suporterilor putem să ne impunem și astfel putem călători pe 24 iunie la Târgu Secuiesc cu avantaj. De sprijinul suporteri se va bucura și KSE Tg. Secuiesc, care a anunțat clubul de pe valea Mureșului că va fi însoțită de circa 100 de suporteri. Atmosfera este una poziitvă în comunitatea toplițeană, toată lumea speră și crede în promovare. Pentru cel mai important duel din istoria clubului, frații Tararache au convocat următorul lot: portari Petrescu Florin, Țandea Cristian; fundași Bor Virgil-Dan, Dolhescu Alexandru, Maximiuc Răzvan, Ungureanu Paul, Dunca Marius, Covrig Ionuț, Stan Răzvan, Olariu Andrei; mijlocași Ujlaki Alexandru, Tararache Tudor, Kercso Ladislau. Crăciun Alin, Böythe Szilard, Bűkfeyes-Rákossy Zsombor; atacanți Ciocania Vasile, Tararache Silviu, Vodă Răzvan, Mera Raul.
Iată și câteva declarații: Marius Dunca: "Sunt convins că Stadionul se va dovedi încă odată neîncăpător în fața numărului mare de spectatori care vor sprijini echipa sâmbătă. Promitem să luptăm până la ultima picătură de energie, să oferim un spectacol unic și să promovăm!"
Ungureanu Paul: "Pentru majoritatea jucatorilor nostri este probabil cel mai important meci de cand practicam fotbalul. Dorinta mea e sa facem mandrii suporterii care se strang din ce in ce mai multi si ii asigur ca noi vom da tot ce avem mai bun pentru a promova in Liga 3-a". Datorită interesului crescut față de această partidă și deoarece ne dorim să păstrăm intrarea liberă, vă sfătuim să ajungeți la Stadion cu cel puțin 15 minute înainte de fluierul de start.
Vă așteptăm să încurajăm echipa. Promovăm împreună! Hai Mureșul!

Bűkfeyes-Rákossy Zsombor

Fi primul informat, abonează-te la ştiri prin flux RSS sau email!

Părerea ta contează!