22
mai '17

PROMureșul Toplița a câștigat pentru prima oară în istoria clubului Liga a IV-a Harghita!
Chiar dacă Stadion Mureșul Toplița a fost umplut până la refuz, PROMureșul a fost înfrântă cu 1-0 pe de către FK Miercurea Ciuc 2. În ciuda înfrângerii, toplițenii au devenit campioni și au ridicat pentru prima dată în istoria PROMureșul cupa deasupra capului.
Reamintim scurta istorie a clubului PROMureșul: regretatul antrenor, Vlad Todiriță, a fondat clubul în 2012, începând activitatea în 2013 cu o singură grupă de juniori. În sezonul 2014-2015 grupa de juniori under 19, la prima participare într-o competiție oficială, a obținut locul 2. În sezonul trecut, clubul s-a extins la două echipe, reușind să câștige campionatul în județ cu juniorii U19 și punând bazele echipei de seniori. Acest sezon este unul de vis, PROMureșul a ajuns la peste 100 de oameni implicați în și a participat cu 4 echipe în competițiile organizate de AJF Harghita, câștigând ieri Liga a IV-a harghiteană și campionatul la categoria juniori U19. Reprezentanții clubului au dorit la final să își exprime recunoștința față de suporteri, Primăria și Consiliul Local Toplița, Consiliul Județean Harghita și sponsori pentru sprijinul pe care l-au acordat în tot acest timp, declarând că ”suntem PROMureșul, suntem o mare familie și suntem campioni!”
Antrenorii Tararache Silviu și Tararache Tudor au cucerit aces titlu și se pregătesc pentru barajul de Liga a 3-a cu următorul lot: Țandea Cristian, Bor Virgil-Dan, Covrig Ionuț, Dolhescu Alexandru, Maximiuc Răzvan, Ungureanu Paul, Stan Răzvan. Dunca Marius (este și organizator de competiții), Kercso Ladislau, Tararache Tudor, Crăciun Alin, Ujlaki Alexandru, Marin Mădălin, Peter Cristian, Tararache Silviu, Ciocania Vasile (căpitan), Todiriță Ionuț, Kiss Zsolt, Roca Daniel, Böythe Szilárd, Mera Raul, Gliga Vlad, Olariu Andrei, Petrescu Florin și Bűkfeyes-Rákossy Zsombor.
De asemenea, juniorii U19 conduși de același cuplu de antrenori, a cucerit al doilea titlu consecutiv cu lotul format din următorii jucători: Raita Alexandru, Țifrea Alexandru, Böythe Endre, Todiriță Ionuț, Olariu Andrei, Böythe Szilárd, Crăciun Alin, Gliga Vlad, Coșarcă Denis, Pop Bogdan, Răzvan Alexa, Bicăjan Sergiu, Ambrus Norbert, Chirilă Alexandru, Mera Raul, Gherasim Alexandru, Lovász Alpár, Cotfas Cătălin, Varga Laurențiu, Straia Matei și Tokes Sebastian. Ei se vor duela în etapa inter-județeană cu câștigătoarea din alt județ la începutul lunii viitoare.
Hai Mureșul! www.fb.com/promuresul www.instagram.com/promuresul

Fi primul informat, abonează-te la ştiri prin flux RSS sau email!

Părerea ta contează!