PROMureșul Toplița, echipa care se transformă pas cu pas într-un adevărat simbol al comunității toplițene, a ajuns pe ultima sută de metrii a proiectului sprijnit de Consiliul Județean Harghita, PROMureșul 2016-2017. Duminică Toplița s-a impus pe terenul Bastyei Lăzarea cu 7-0 (Bastya Lăzarea 0-7 (0-6) PROMureșul Toplița Echipa: Petrescu - Olariu - Dolhescu - Maximiuc - Ungureanu - Covrig - Rakossy (Dunca) - Tararache T. (Kercso) - Crăciun - Ciocania (C.) (Roca) - Tararache S. (Mera). În lot a mai fost Țandea. Au marcat: 2xCiocania / 2x Covrig / Tararache S. / Tararache T. / Mera) și rămâne pe locul 3, la două puncte de lider. Ultimul meci în acest an în fața propriilor fani este meciul de sâmbătă (ora 14:00, 19.11.2016) cu Odorheiul Secuiesc.
Clubul, sub conducerea antrenorilor Tararache Silviu, Tararache Tudor și Ciocania Vasile, este activ și la nivelul juniorilor. Juniorii U19, campioni en-titre, conduc clasamentul județean cu 6 puncte avans față de ocupanta locului secund și primesc vizita Mereștiului marți de la ora 14:30. Juniorii U15 au învins cu 5-1 Praidul și se situează la mijlocul clasamentului campionatului, așteptând pe Stadion ”Mureșul” Toplița replica clubului AFC Odorheiu Secuiesc, sâmbătă de la ora 11. Juniorii U9 au câștigat duminică cu 11-0 meciul cu Gheorgheni și cu 5-0 cel cu Baraolt, urcând pe locul 4.
Este important ca toplițenii să știe că porțile clubului sunt deschise în permanență pentru cei care doresc să practice fotbalul, singura condiție fiind ca persoana să nu fie născută mai târziu de 2011.
Încheiem astfel anul cu 3 meciuri pe teren propriu în această săptămână și facem apel la toată comunitatea să vină la meci, să susțină echipa pentru că împreună suntem mai puternici, împreună câștigăm mereu! Hai Mureșul! - Bükkejes Rákossy Zsombor -

Fi primul informat, abonează-te la ştiri prin flux RSS sau email!

Părerea ta contează!