PROMureșul Toplița încheie cel mai de succes an din scurta sa istorie, moment prielnic pentru a nota succesele din fotbalul nostru. 2017, un an atipic pentru fotbalul toplițean, va rămâne multă vreme în memoria noastră și nu doar pentru că am devenit campioni județeni la seniori și juniorii U19, dar și pentru că am atins apogeul extinderii ca număr de membri și, pentru moment, și din punctul de vedere al capacității asociației. Aceste lucruri au putut fi realizate în mare parte datorită sprijinului Consiliului Local Toplița și Primăriei Toplița prin intermediul proiectului PROMureșul 2017.

PROMureșul, de la înființarea sa, a avut această strategie de a fi activă: a încercat și a și reușit să mobilizeze toplițenii în repetate rânduri și își propune, prin definiție, să aducă un plus societății, cel puțin la nivel local. Să recapitulăm așadar reușite din acest an. Am început 2017 la fel cum vom începe și anul 2018 cu o selecție a jucătorilor care doresc să facă parte din lotul nostru și cu pregătirea pentru campionat. Cu 16 jocuri disputate la seniori, juniorii U19, U15 și U9 pe teren propriu în returul sezonului 2016-2017 am reușit să atragem foarte mulți oameni la Stadion „Mureșul” Toplița cărora sperăm că le-am adus o bucurie mare câștigând Liga a IV-a și campionatul juniorilor U19. După aceste momente fericite, au urmat cele două eliminări în meciurile de baraj cu Ungheni, respectiv Târgu Secuiesc, care ne-au readus cu picioarele pe pământ, arătându-ne că mai este mult de muncit până când putem vorbi de fotbal de calitate la Toplița. În acest an nu ne-am ocupat doar de fotbal ci, printre altele, am împărțit doamnelor și domnișoarelor ghiocei la începutul primăverii, am organizat cea de a VI. ediție a Cupei Zilelor Toplițene și am primit vizita lui Moș Crăciun. În urma pauzei de vară, după o nouă selecție, un cadru administrativ întărit, am continuat cu 4 categorii înscrise în campionatele județene, obținând rezultate mai puțin bune față de sezonul precedent și ajungând la stagnarea expansiunii pe care am cunoscut-o în anii precedenți. Pentru a vă imaginea și mai bine situația de fapt vă recomand să vizitați www.facebook.com/promuresul și/sau să citiți/urmăriți următoarele interviuri: http://informatiahr.ro/fotbalul-renaste-in-toplita/, http://ardealtv.ro/grai-ardelenesc-invingatorii-pro-muresul/, http://ardealtv.ro/pe-meleaguri-natale-campionii-harghitei-silviu-tararache/.


În încheiere, subliniez încă o dată dorința noastră de a lucra cu toți doritorii, indiferent de vârstă care doresc să dezvolte sportul în general în Municipiul Toplița, transmit mulțumirile și toată considerația conducerii clubului tuturor membrilor PROMureșul, colaboratorilor noștri și suporterilor și urez tuturor un an nou fericit, plin de bucurii și de realizări. La mulți ani! Hai Mureșul!
Bűkfeyes-Rákossy Zsombor

Fi primul informat, abonează-te la ştiri prin flux RSS sau email!

Părerea ta contează!