În aceste zile s-a desfăşurat Cupa României la sanie pe role. Această competiţie s-a desfăşurat în trei etape: 1. la Petroşani, 2. la Câmpulung Muşcel, 3 la Vatra Dornei. În clasamentul final concurenţii de la CSŞ Topliţa au obţinut următoarele rezultate: la junioare Roşcă Mădălina locul 2 din 23 de concurente, la juniori Dobrin Dragoş locul 2, la seniori Roşcă Mădălina locul 4 din 26 de concurente şi Dobrin Dragoş locul 7 din 41 de concurenţi. La dublu juniori perechea Dobrin Dragoş – Vîlcan Alexandru s-au clasat pe locul 3, iar la seniori pe locul 5 din 15 de echipaje.
În Cadrul Cupei Federaţiei de bob-sanie pe role desfăşurat la Câmpulung Muşcel Roşcă Mădălina s-a clasat pe locul 4, Dobrin Dragoş pe locul 7 iar perechea Dobrin – Vîlcan s-au clasat pe locul 6.
La Campionatul Naţional de sanie pe role desfăşurat la Vatra Dornei topliţenii au obţinut următoarele rezultate: - copii: Vîlcan Teodora locul 1, - junioare: Roşcă Mădălina locul 2, Vodă Adina locul 6 şi Vîlcan Lavinia locul 13 din 20 de concurente. La juniori: Dobrin Dragoş locul 3, Vîlcan Alexandru locul 7 din 30 de concurenţi. La seniori: Roşcă Mădălina locul 2, Dobrin Dragoş locul 5. Antrenoarea sportivilor din Topliţa este Dobrin Livia.

Fi primul informat, abonează-te la ştiri prin flux RSS sau email!

Părerea ta contează!