Campionatul Național JKS UNGARIA – IPPON SHOBU, sportivii de la C. S. Shodan Toplița au obținut următoarele rezultate: Bako Andreea Maria – locul I KATA categoria 18-35 ani Trif Iosif -locul II KATAA categoria 10-11 ani – locul III Kumite categoria 10-11 ani Cernat Alexia – locul II Kumite categoria 10-11 ani – locul II… Continuă »

Campionatul Național de Karate SHOTOKAN – ESKU – BUZAU Rezultate: Trif Iacob-Medalie de aur – Kumite Medalie de aur-Shobu Ippon Medalie de argint – Kumite Trif Iosif – Medalie de aur- Kata Cernat Alexia- Medalie de aur Shobu Ippon Medalie de argint Kata Medalie bronz Kumite Maszkalyuk Antonia- Medalie de argint Shobu Ippon Medalie de… Continuă »

Podul acoperit din cartierul Moglănești, construit în anul 1869 de familia Urmanczy din nou a fost supus unui vandalism. Nu demult 10 scânduri din pereții podului au fost rupte, iar o structură de deținere a părții de sus a fost ruptă.

De câteva zile s-a terminat la Marcali Festivalul Națiunilor, la care au participat delegații din orașele: Velka nad Velickou, Medulin, Krotoszy, Toplița și Marcali. Participanții au fost primiți de primarul local dr. Suto Laszlo. Delagația din Toplița a avut 24 de persoane și a fost condus de viceprimarul Bodor Attila Bela. Primăria toplițeană a fost… Continuă »

Pe data de 3 iunie s-a desfășurat la Tușnad Cupa „In memoriam Gyorgy Gellért” la karate, organizat de C.S.  Balck Karate Sinmartin. La acest concurs au participat 310 de sportivi de la 20 de cluburi, din 8 județe. C.S. Shodat din Toplița prezent la acest concurs a obținut 3 medalii de aur, 3 de argint… Continuă »

Între 3-7 mai la București, s-a desfășurat finala Campionatului Național de volei, cadeți. CSȘ Toplița s-a calificat pe locul 6. Iată lotul de la CSȘ: Csiki Robert, Coşarcă Răzvan, Stoian Teodor, Borşeri Marian, Ilie Darius, Hîngan Darius, Moldovan Rareș,Molnar Hunor, Man Cosmin, Ungurean Răzvan și Precup Alex Ioan. Antrenor: Macarie Ovidiu

Între12-14 mai s-a desfășurat la Brașov Cupa Kergsztur – Fudosin la karate. Au participat peste 110 sportivi de la 6 echipe. Echipa toplițeană Shodan, antrenat de maeștrii Boythe Attila cu 5 Dan, și Boythe Laszlo cu 4 Dan la diferite categorii a reușit să cucerească 19 medalii de aur, 13 de argint și 14 de… Continuă »

Juniori U14: PRO Muresul Toplița- Lueta (8-2). Antrenor: Tararache Silviu Juniori U9: Vlahita-PRO Muresul Toplița (1-10). Feminin: PRO Muresul Toplița- Odorheiu Secuiesc feminin (7-2). Antrenor: Tudor-Dan Tararache

Cadeți:  CSȘ Toplița – CNMV Ploiesti 2-3. Echipa din Toplița s-a calificat la faza finală care se va disputa între primele 6 echipe pe țară alături de echipele: CSM București, CTF MIHAI I București, CSS Zalău, CSS Avram Iancu Ștei, CSS LPS Suceava.  

Între 25-26 martie s-a desfășurat la Remetea Cupa Dryland de atelaj canin, cu participarea a sportivilor din județele Alba, Cluj, Bistrița și Harghita. Din județul nostru au fost prezenți sportivi din Borsec, Miercurea Ciuc, Bălan, Ciumani, Sărmaș. Lungimea de concurs a fost de 6,5 km. La eveniment a participat și primarul localității domnul Laczkó-Albert Elemér…. Continuă »

Arhiva de ştiri