'22 mai
18

Intabulare terenuri extravilan Dealul Văii sectoarele 90, 92, 93 și 94 finanțat de bugetul A.N.C.P.I.   Relații la tel: 0724239257 Veress Csaba Attila sau sediul Primăriei Toplița. Întâlnire cu proprietarii terenurilor se desfășură la data de 23. 05. 2022 la parterul Casei de Cultură Toplița, la ora 10.

Între 30 aprilie și 1 mai s-a desfășurat la Toplița cea de a 2-a ediție a concursului de atelaj canin coorganizat de Primăria din Toplița prin Casa de Cultură. La acest concurs au participat sportivi din: Ucraina, Cluj, Târgu Mureș, Bistrița, Bălan, Borsec și Toplița. Iată clasamentul pe categorii, Bikejoring, femei: 1. Neag Ramona (Târgu… Continuă »

Nu demult s-a desfășurat lângă capitala Bulgariei, Sofia, un concurs de atelaj canin bikejoring. La Cupa Sofia 2022 au participat și sportivi din România. Medalia de argint a revenit toplițeanului Gabi Marc. Iată rezultatul final: 1.Bogdan Berende (Bistrita), 2. Gabi Marc (Toplița), 3. Molnár Sándor (Borsec).

Turneul semifinal de cadeți, desfășurată la Toplița, rezultate: CSS CS Arcada Galați – CSS Blaj 3 – 0 CTF MIHAI I București – CSS Toplița 3 – 0 CTF MIHAI I București – CSS Blaj 3 – 0 CSS Toplița – CSS CS Arcada Galați 3 – 1 CTF MIHAI I București – CSS CS-Arcada… Continuă »

La Târgu Secuiesc s-a desfășurat un concurs de karate, cu participarea a peste 120 de sportivi și sportive din: Miercurea Ciuc, Frumoasa, Gheorgheni, Odorheiu Secuiesc, Târgu Secuiesc și Toplița. Din localitatea noastră a fost prezent Clubul Sportiv Shodan și au cucerit 10 medalii de aur, 14 din argint și 12 din bronz. Iată clasamentul celor… Continuă »

Astăzi 27 februarie: CSȘ Toplița – CSȘ Baia Mare 3-0

Azi, 20 februarie, în cadrul Campionatului Național de Volei băieți: CSȘ Toplița – CSȘ Botoșani 3-0.

Între 11-12 februarie s-a desfășurat la Borsec concursul de atelaj canin, organizat de Molnar Sandor. La acest concurs au participat concurenți din: Cluj. Târgu-Mureș, Zlatna, București, Bălan, Siculeni, Gheorgheni, Borsec și Toplița. Toplițeanul Gabi Marc a concurat la categoria 6 canini și a obținut medalia de aur.

Meciuri amicale: CSȘ Toplița – CSȘ Viitorul Cluj 1-3, respectiv 2-3.

Între 29 și 30 ianuarie în localitatea Tiha-Bârgăului s-a desfășurat concursul de atelaj canin „Drumul Romanilor”. Concursul a fost organizat de Tasuleasa Social și Clubul Sportiv Sleddog. La acest concurs au participat sportivi din 8 țari. Toplițeanul Marc Gabi a concurat la categoria cu 6 căini și s-a clasat pe un loc binemeritat IV. Felicitări.

Arhiva de ştiri