'19 Feb
16

    Pe data de 16 februarie la Casa de Cultură a avut loc o lansare de carte a profesoarei dr. Amalia Szucs Blanaru cu titlul: Gyorgy Ligeti. O privire în universul sonor sau matematici pe claviatură. La început domnul Negrea Alin, directorul casei de cultură a salutat pe cei prezenți, urmat de discursul domnului… Continuă »

'18 Iul
18

Prietenii și partenerii noștri de la Clubul sportiv de zbor cu parapantă „The Raven”, care au coordonat acțiunile de ecologizare (vineri 13 iulie), au organizat o Tombolă pentru cei care au participat la curățirea pâraielor din zona Borsec. Câștigătorii au fost tras la sorți de către Tibi Ușeriu, Zsolt Torok și Avram Iancu și numele… Continuă »

Vintage de Borsec – un vernisaj extraordinar la Ceaun Borsec festival   Organizatorii evenimentului Ceaun Borsec Festival, care va avea loc la Borsec în perioada 13-15 iulie, au anunțat îmbogățirea programului. Alături de partenerul strategic Institutul Balassi – Institutul Maghiar din București, se asigură expoziția de fotografii vintage, imagini din perioada de glorie a stațiunii… Continuă »

'18 Iun
30

Până duminică, 1 iulie, persoanele dornice de voluntariat, care au împlinită vârsta de 16 ani încă se pot înscrie la evenimentul Ceaun Borsec Festival. Festivalul multietnic de arte și gusturi culinare va avea loc în stațiunea Borsec, în perioada 12-15 iulie 2018. Ce oferă festivalul voluntarilor și participanților? Colaboratori profesioniști, cunoașterea gastronomiei a zece minorități… Continuă »

'18 Iun
21

Ceaun Borsec Festival vă oferă jocuri, surprize și concerte cu intrare liberă – vor urca pe scenă Timpuri Noi, Fanfara Transilvania, Herczku Ágnes &; Nikola Parov Quartet din Budapesta, Mircea Vintilă, Nightlosers și alții. Accesul la festival este gratuit și vă așteptăm în număr cât mai mare să petreceți trei zile memorabile. Au mai rămas… Continuă »

'17 Dec
11

Vă invităm in data de 19 dec. ora 15.00, la expozitia de măști din bibliotecă, dedicată sărbătorilor de iarnă. Au participat la realizarea ei elevi de la Colegiul Mihai Eminescu și de la Liceul Teoretic O. C. Tăslauanu, coordonati de d-na prof. Berindei Rodica si designerul Mirabela Maria Joandrea. Vă așteptăm! Sărbători fericite! (Viorica Lazăr)

'17 Oct
20

Pe data de 4 noiembrie 2017, de la ora 18 spectacol eveniment dedicat lui George Sbârcea. Recital: soprana Aurora Bogdan, bariton Cristian Bogdan, acompaniament: muzicologul si compozitorul Petre Sbârcea. Artistii vin de la Cluj și participă sub formă de voluntariat. Organizatori: Biblioteca Municipală George Sbârcea, Casa de Cultură, Centrul Cultural Topliţa.

'16 Oct
28

Mike Godoroja&Blue Spirit va invita la un concert live de exceptie la Sport bar&bisto Toplita, sambata pe 29 octombrie, ora 19.00! Spectacolul spune o poveste despre blues si rock, country, jazz si muzica progresiva puse in valoare de instrumentele expresive si inedite (banjo, mandolina, dulcimer, slide guitar, bouzouki, kazoo etc) si claviaturi din perioada de… Continuă »

'16 Aug
30

Elevii şi studenţii, tineri autori de poezie, proză, eseu din toată zona Topliţei sunt aşteptaţi de acum încolo să trimită creaţii în scopul publicării în paginile revistei TOPLITERA la adresa toplitera@yahoo.com. Lansarea revistei: 31 august 2016 ăn incinta bibliotecii Municipale „George Sbârcea” Topliţa. Revista este rodul unui proiect finanţat de Primăria şi Consiliul local Topliţa,… Continuă »

Când toată lumea îți urează să ai un „weekend frumos”, Restaurantul Izabella plusează cu un „Weekend Gustos”! Vom face o călătorie prin bucătăriile mai multor țări europene, care chiar contează în gastronomia mondială. Vino in zilele de 9 și 10 iulie pentru o primă oprire în bucătăria românească și cea ungurească. Alături de noi va… Continuă »