'24 mai
27

C. S. Shodan din Toplita a participat in orasul Buzau la Cupa Romaniei la karate. Iata rezultatele. Medalii de aur: TRIF IACOB – SHOBU IPPON MASCULIN -55 kg, TRIF IOSIF – SHOBU IPPON MASCULIN -30kg, BAKO ANDREEA- SHOBU IPPON FEMININ seniori -61kg, MASZKALYUK ANTONIA – KUMITE WKF FEMININ-35kg. Medelaii de argint: BAKO ANDREEA- KATA FEMININ… Continuă »

În cadrul campionatului național de juniori U19: CSS Toplița – CSM București 2 – 3.

În cadrul campionatului național de juniori: CSȘ Toplița – CSȘ Zalău 3-1.

Anul 2023 a fost unul foarte prolific și plin de rezultate obținute de membri Clubului C. S. Shodan Toplița. În urma numeroaselor participări la competiții atât la nivel zonal, cât și la nivel național, ba chiar și în Ungaria, ne putem mândri cu următoarele rezultate: 138 de medalii în total. Ținem să menționăm faptul că… Continuă »

Renumitul voleibalist Buruș Nicu pe data de  20 noiembrie a decedat. Buruș Nicu s-a născut la Toplița în anul 1964. Până in anul 1982 a jucat la echipa locală după care a plecat la echipa de volei din Piatra Neamț. A jucat la Rifil Săvinești, după anii 90 a plecat în Israel, mai apoi a… Continuă »

Pe data de 10 noiembrie s-a desfășurat la București Campionatul Național de Karate la care au participat toate cluburile din România. Clubul Shodan din Toplița a obținut 16 medalii, 5 de campioni naționali, 4 de vicecampioni naționali și 7 de bronz. Iată rezultatele obținute de sportivii antrenați de Boythe Attila maestru cu 5 Dan și… Continuă »

Pe data de 4 s-a desfășurat la Toplița cupa Remember la karate, la care au participat 8 echipe din următoarele orașe: Sânmartin, Frumoasa, Cristuru Secuiesc, Reghin, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Botoșani și Toplița. Sportivii de la C. S. Shodan au obținut 12 medalii de aur, 9 de argint, și 23 de bronz. Iată sportivii antrenați de… Continuă »

Între 28-29 octombrie s-a desfășurat la Deda Bistra Cupa Dryland la atelaj canin. Au participat peste 50 de concurenți. Toplițeanul Marc Gabriel a obținut medalia de argint. Pe primul loc s-a clasat campionul european  Berende Bogdan din Bistrița.

Campionatul Național JKS UNGARIA – IPPON SHOBU, sportivii de la C. S. Shodan Toplița au obținut următoarele rezultate: Bako Andreea Maria – locul I KATA categoria 18-35 ani Trif Iosif -locul II KATAA categoria 10-11 ani – locul III Kumite categoria 10-11 ani Cernat Alexia – locul II Kumite categoria 10-11 ani – locul II… Continuă »

Campionatul Național de Karate SHOTOKAN – ESKU – BUZAU Rezultate: Trif Iacob-Medalie de aur – Kumite Medalie de aur-Shobu Ippon Medalie de argint – Kumite Trif Iosif – Medalie de aur- Kata Cernat Alexia- Medalie de aur Shobu Ippon Medalie de argint Kata Medalie bronz Kumite Maszkalyuk Antonia- Medalie de argint Shobu Ippon Medalie de… Continuă »