Azi, 28 august s-a inaugurat la Toplița primul parc de Parkour din România. Cu această ocazie s-a desfășurat și un concurs de acest gen cu participare a 18 concurenți din toată țara. Iată medaliații: locul 1. Alexandru Stan din București, 2. Marc Antoni din Satu Mare, 3. Laurențiu Stan din București. Inițiatorul concursului a fost… Continuă »

Între 30 aprilie și 1 mai s-a desfășurat la Toplița cea de a 2-a ediție a concursului de atelaj canin coorganizat de Primăria din Toplița prin Casa de Cultură. La acest concurs au participat sportivi din: Ucraina, Cluj, Târgu Mureș, Bistrița, Bălan, Borsec și Toplița. Iată clasamentul pe categorii, Bikejoring, femei: 1. Neag Ramona (Târgu… Continuă »

Nu demult s-a desfășurat lângă capitala Bulgariei, Sofia, un concurs de atelaj canin bikejoring. La Cupa Sofia 2022 au participat și sportivi din România. Medalia de argint a revenit toplițeanului Gabi Marc. Iată rezultatul final: 1.Bogdan Berende (Bistrita), 2. Gabi Marc (Toplița), 3. Molnár Sándor (Borsec).

Turneul semifinal de cadeți, desfășurată la Toplița, rezultate: CSS CS Arcada Galați – CSS Blaj 3 – 0 CTF MIHAI I București – CSS Toplița 3 – 0 CTF MIHAI I București – CSS Blaj 3 – 0 CSS Toplița – CSS CS Arcada Galați 3 – 1 CTF MIHAI I București – CSS CS-Arcada… Continuă »

La Târgu Secuiesc s-a desfășurat un concurs de karate, cu participarea a peste 120 de sportivi și sportive din: Miercurea Ciuc, Frumoasa, Gheorgheni, Odorheiu Secuiesc, Târgu Secuiesc și Toplița. Din localitatea noastră a fost prezent Clubul Sportiv Shodan și au cucerit 10 medalii de aur, 14 din argint și 12 din bronz. Iată clasamentul celor… Continuă »

Astăzi 27 februarie: CSȘ Toplița – CSȘ Baia Mare 3-0

Azi, 20 februarie, în cadrul Campionatului Național de Volei băieți: CSȘ Toplița – CSȘ Botoșani 3-0.

Între 11-12 februarie s-a desfășurat la Borsec concursul de atelaj canin, organizat de Molnar Sandor. La acest concurs au participat concurenți din: Cluj. Târgu-Mureș, Zlatna, București, Bălan, Siculeni, Gheorgheni, Borsec și Toplița. Toplițeanul Gabi Marc a concurat la categoria 6 canini și a obținut medalia de aur.

Meciuri amicale: CSȘ Toplița – CSȘ Viitorul Cluj 1-3, respectiv 2-3.

Între 29 și 30 ianuarie în localitatea Tiha-Bârgăului s-a desfășurat concursul de atelaj canin „Drumul Romanilor”. Concursul a fost organizat de Tasuleasa Social și Clubul Sportiv Sleddog. La acest concurs au participat sportivi din 8 țari. Toplițeanul Marc Gabi a concurat la categoria cu 6 căini și s-a clasat pe un loc binemeritat IV. Felicitări.