Aflată pe malul stâng al râului Mureș, pensiunea Daya este în apropierea stațiunii Bradul (Bánffy), iar ștrandul cu apă mezotermală Urmánczy se află la doar 3-400 de metrii. Pârtiile de schi din cartierul Măgheruș sunt de asemenea în apropiere, deci locația este ideală atât pe timp de iarna, cât și vara. În total, pensiunea, dispune de locuri ... Continuă »

Pensiunea Căprioara se află la intrarea în Toplița dinspre Reghin, lângă șoseaua principală, pe malul drept al Mureșului, sub stâncile vârfului Băeșu, în mijlocul naturii. Clienții au la dispoziție 24 de locuri de cazare în camere moderne, bine dotate. Pensiunea dispune de parcare mare, lac de pescuit, bucătărie și recepție non-stop. În restaurantul cu capacitate de ... Continuă »

Hotelul Mureș se află în centrul municipiului Toplița și dispune de 22 de camere cu pat dublu și baie proprie. Clienții mai au la dispoziție o sală de conferințe cu 50 de locuri precum și un restaurant, cu bar, de 80 de locuri, unde se pot organiza mese festive sau diverse evenimente precum nunți, botezuri, ... Continuă »

Pensiunea Schuller se află în stațiunea Bradul (Bánffy), la numai 200 de metri de la ștrandul cu apă termală, cu o minunată priveliște panoramică asupra orașului și împrejurimilor. Celalalt ștrand cu apă mezotermală, Urmánczy, se află la jumătate de kilometru, iar pârtiile de schi la aproximativ 3 kilometrii. Capacitatea pensiunii este de 10 persoane, care se ... Continuă »

Amplasată în stațiunea Bradul (Bánffy), în mijlocul naturii, la doar câțiva pași de ștrandul cu apă mezotermală Bánffy; celălalt ștrand, de asemenea, cu apă mezotermală (Urmánczy) se află la aproximativ un kilometru, în timp ce pârtiile de schi din cartierul Măgheruș la doi kilometri. Pensiunea Ruxandra stă la dispoziția clienților cu cinci camere și un apartament ... Continuă »

Localizată la ieșirea din Toplița înspre Gheorgheni, lângă șoseaua principală, pensiunea Mădălina este alegerea perfectă pentru cei în căutare de relaxare și odihnă la munte, dar nici fanii sporturilor sau distracției nu se vor plictisii aici. Locația dispune de șase camere, din care patru cu două paturi, una cu trei paturi și una cu patru paturi, ... Continuă »

Amplasată la aproximativ 2 kilometrii de centrul orașului, în stațiunea Bradul (Bánffy), în imediata vecinătate a ștrandului cu apă mezotermală de 26 °C cu același nume, pensiunea Platon vă pune la dispoziție șapte camere cu câte două și trei locuri, parcare închisă, bar cu masă de biliard, sală de mese și o bucătărie complet utilată ... Continuă »

Cabana Farkas se află în stațiunea Bradul (Bánffy), în apropierea ștrandului cu apă mezotermală. Este alegerea ideală atât pentru cei care doresc să se relaxeze înconjurați de liniștea și aerul proaspăt al muntelui, precum și pentru cei care sunt în căutarea distracției. Clienții au la dispoziție cinci camere cu paturi simple, duble și supraetajate, baie comună, ... Continuă »

Amplasată pe "cel mai înalt nivel" al stațiunii Bradul cu o magnifică priveliște panoramică asupra orașului Toplița și munților care-l înconjoară, Pensiunea Banffy se află într-un mediu natural și liniștit, potrivit pentru odihnă și relaxare împreună cu familia. Pensiunea pune la dispoziția clienților 72 de locuri de cazare repartizate in 5 unitati de cazare diferite: Pensiunea ... Continuă »

Pensiunea se află în centrul municipiului Toplița, în apropierea ștrandului cu apă mezotermală Urmánczy, la aproximativ un kilometru de stațiunea Bradul și trei kilometrii de pârtiile de schi din cartierul Măgheruș; alte obiective de vizitat sunt mănăstirea Doamnei la 3 km, mănăstirea Sf. Ilie la 1 km, cascada cu apă mezotermală 1 km, etc... Clienții au ... Continuă »

Amplasata lângă șoseaua (E60/DN15) ce leagă Toplița de orașul stațiune Borsec, departe de zgomotul și praful orașului, în mijlocul naturii și înconjurată de păduri dese de brazi seculari, cabana Toplița-Secu își așteaptă clienții cu 15 camere moderne, adică: trei camere cu pat dublu, zece camere cu două paturi și două camere cu câte trei paturi; ... Continuă »